Sikre

Lørdagens Sikre Spanske La Liga opgør…

Vi starter op i den spanske La Liga, med et opgør der normalt ikke ville have givet et så højt odds på dagens gæster. Men deres sæson har også været præget af ustabilitet og dumme pointtab. Men det sker ikke i dag.

Cadiz – FC Barcelona = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Cadiz kom godt fra start som oprykkere til denne sæson. Men som normalt bliver det svært, når turneringen er kommet i gang for alvor og dagligdagen træder ind. Man kan spille på gejst længe – men selv det har en ende – og det er hvad Cadiz mærker nu.

Fra at have fået point i stort set alle deres kampe, har de nu kun fået  1 sejr i de seneste 5 af slagsen. Men også defensiven er faldet lidt sammen, hvor den ellers klarede det fint i starten. Kun 1 mål i de seneste 5 kampe har elvfølgelig også noget med resultaterne at gøre. I dag får de det bestemt ikke nemmere.

*

FC Barcelona har bøvlet med formen, når det kommer til den hjemlige liga. Men de er ikke de eneste i La Liga, der har haft det svært med både nationale og internationale kampe i disse Corona tider. Men catalanerne virker igen til at ave fundet melodien – og der er endda en dansker der er med til at svinge taktstokken.

M.Braithwaite har nu scoret 3 mål i de 2 seneste kamp. I hhv. Champions League og La Liga. Så han er måske ved at finde sig til rette og få endnu mere tillid end tidligere. Om han er med i dag er svært at spå om, men vi fornemmer at han er meget tæt på. Men uanset om han er med eller ej – så vinder Barcelona dette opgør og fortsætter mod toppen.

Cadiz – FC Barcelona = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top