Sikre

Lørdagens “Sikre” spanske anbefaling…

Med den kulde der har ramt Danmark og det skulle endda blive endnu koldere, så er der sikkert mange der går og ønsker sig ned til varmen – og vi starter derfor med et spansk opgør fra La Liga 2 – som er den næstbedste række der.

Cadiz – Lorca FC = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

Cadiz ser ud til at ville noget med sæsonen og ligger med helt fremme. Der er kun 2 hold der rykker direkte op og med en 3. plads og samme pointantal som nr. 2, så ligger det bestemt indenfor rækkevidde.

Hjemme er de næsten sikkerheden selv og taber stort set aldrig foran egne fans. Det er kun sket 1 gang på Estadio Ramón de Carranza , at de har måttet skuffe deres fans. Vi er ret overbeviste om, at i dag skuffer de ikke og henter alle 3 point.

*

Lorca FC er oprykkere til denne sæson og har haft det stramt siden sæsonstarten. Med kun 17 point efter 27 kampe og en margin på 15 point op til en evt. sikker redning, så ser det rigtigt svært ud for Lorca FC.

De 14 kampe der har spillet på udebane, har givet en enkelt sejr og en remis, så det er 12 nederlag de har med i bagagen til i dag. Scoren på 12-30 taler da også sit tydelige sprog og den sat op imod hjemmeholdets på 17-7 – så kan det kun gå en vej.

Cadiz – Lorca FC = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top