Sikre

Lørdagens Sikre spanske anbefaling…

Vi starter denne kolde lørdag op med et spil fra den bedste spanske række La Liga, hvor dagens hjemmehold ser ud til at have fundet rytmen og kører i et højt gear. Vi kan på ingen måder forestille os andet end en hjemmesejr.

Sevilla – Huesca = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY…

Sevilla har kun tabt 1 opgør i deres 10 senest spillede kampe og det var på udebane til topholdet fra Atl. Madrid. Men i det hele taget ha Sevilla haft en glimrende sæson, hvor det kun har været deres internationale deltagelse, der har kostet lidt i den hjemlige liga.

Kun 2 gange har de tabt på Ramón Sánchez Pizjuán i denne sæson og med en højt kørende form, vil det ikke blive den 3. i dag. I de seneste 3 hjemmekampe har Sevilla scoret 3 mål i hver – så mon ikke de vinder med mere end 1 mål i dag.

*

Huesca vandt seneste udekamp over Valladolid, men de er heller ikke på samme niveau som dagens hjemmehold. Det var da også den første sejr på udebane i denne sæson. Men Valladolid ryger sikkert samme vej som Huesca, der ligger sidst før denne runde.

Selv om Huesca har løftet formen en smule, er den slet ikke der hvor de kunne ønske det mod et hold som Sevilla. Udebanescoren på 12-20 indikerer da også, at de vil få det svært i dag, mod et mandskab der høvler mål ind.

Sevilla – Huesca = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY…

To Top