Sikre

Lørdagens Sikre spanske anbefaling…

Vi starter op i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi igen har taget fat i et ø-hold, som traditionelt er klart stærkere hjemme end ude. Det er også tilfældet med dagens valgte hjemmehold som vinder.

Las Palmas – Oviedo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som Ny bruger…

Las Palmas er Gran Canaira’s stolthed og er også navnet på hovedbyen på den berømte ferieø. Og de lever helt op til de traditioner som ø-holdene besidder af styrke hjemme og ude. å udebane har Las Palmas kun opnået 2 point efter 4 kampe. Hjemme ser det til gengæld helt anderledes ud.

Her har man fået 10 ud af 12 mulige point, så det vil sige at der endnu ikke er tabt nogen kampe hjemme på øen Gran Canaria. Dagens gæster har aldrig vundet på Gran Canaria og har kun en enkelt gang spillet remis. Hjemmeholdet vinder sikkert i dag.

*

Oviedo har det lidt på samme måde som hjemmeholdet. Forskellen er bare, at de slet ikke er lige så stærke på eget græs som dagens hjemmehold. Derfor halter de da også bagefter hjemmeholdet i tabellen og indtager pladsen lige under stregen. 

Scoreren hedder 4-7 og på udebane er den isoleret set3-5. Så det er ret tydeligt at det er ude de har deres største problemer. Ligesom hjemmeholdet har Oviedo hentet 2 gange remis efter 4 udekampe. Helt klart mod hold der slet ikke har samme styrke hjemme som Las Palmas. Det bliver et stensikkert nederlag til gæsterne.

Las Palmas – Oviedo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top