Sikre

Lørdagens Sikre spanske anbefaling…

Endnu en kamp hvor vi i den grad syntes at Bookmakerne allerede deler julegaver ud. En ting er at man allerede nu kan se julepynt i butikkerne, men Bookmakerne plejer dog ikke at være så gavmilde så tidligt!

Espanyol – Alcorcon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Espanyol rykkede ud af La Liga efter sidste sæson, men kan stort set stille med hele truppen som de spillede med. Det er tydeligt at se, at de er vant til at spille på et højere og ikke mindst, et hurtigere niveau – hvilket også har givet dem en kanon start på sæsonen.

4 kampe har givet 3 sejre og en remis. Scoreren hedder 6-0, så defensiven virker til at være klar og på plads. De er jo også vant til stærkere angribere end de vil komme til at møde i denne sæson. Vi er ret overbeviste om, at de både scorer og holder eget mål rent – og det betyder sejr.

*

Alcorcon er startet noget mere ujævnt op, men det er heller ikke helt uvant for dem. De plejer at være klart bedst hjemme foran egne fans og rigtigt skidt kørende på udebane. Det ser ud til at denne trend fortsætter i denne sæson.

Kun 1 point ude og 4 point hjemme – det ligner en gentagelse af sidste sæson i den grad. Jer sluttede Alcorcon som nr. 10, efter en rigtigt skidt sidste periode. De lå ellers til at nå en af kvalpladserne – men den smed de brutalt på gulvet. Vi har endnu ikke set at de har rejst sig endnu.

Espanyol – Alcorcon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top