Sikre

Lørdagens Sikre spanier på BettingNews…

Vi starter ud i den bedste spanske række La Liga, hvor årets overraskelse i toppen skal se, om de kan fastholde føringen foran flere af de mandskaber der var udråbt som favoritter. Det skyldes ikke Covid-19, men for de er det bedste hold i denne sæson indtil videre.

Atl. Madrid – Bilbao = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Atl. Madrid har kun tabt 1 kamp i denne sæson og topper den spanske La Liga, med 2 point ned til byrivalerne fra Real. Men de har til gengæld spillet 2 kampe mere. Så det ser faktisk helt fortrøstningsfuldt ud for lillebroren i Madrid. Det skyldes ikke mindst en super stærk defensiv.

Kun 6 mål har den lukket ind i 15 kampe og med tanke på, at der har været 7 udekampe er det ganske godt gået. Det er da også her der er lukket flest mål ind, nemlig 4. Det betyder så også, at hjemme er der kun lukket 2 mål ind, mens de selv har scoret 29. Atl. Madrid er utvivlsomt det bedste mandskab i Spanien i denne sæson.

*

Bilbao er placeret lige over midten, men halter en del efter de hold der slås om de sjove pladser. Men med 21 runer tilbage, er muligheden selvfølgelig til stede for en placering i det rigtige selskab. Men der skal helt andre boller på suppen i dag, hvis de skal have point med hjem.

Men det ser rimeligt svært ud, da Bilbao indtil videre kun har vundet 1 enkelt kamp på fremmed græs i sæsonen. Scoreren hedder 8-14, så det bliver lidt af en mundfuld de kommer til at stå overfor i dag. Selv om formen ikke er helt til hundene, så får de ikke et ben til jorden i dag.

Atl. Madrid – Bilbao = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top