Sikre

Lørdagens Sikre skotske anbefaling…

Vi starter denne lørdag op i den bedste skotske række Premiership, hvor dagens hjemmehold har fået kam til deres hår, i forhold til at være det næstbedste mandskab i Skotand. Den placering har Rangers taget tilbage. 

Aberdeen – Kilmarnock = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE odds…

Aberdeen er stadig et rigtigt fornuftigt mandskab efter skotske forhold, men har ikke de samme midler som Celtic og Rangers. Men de har mange gode talenter til gengæld. 

Aberdeen ligger nr. 4, men har en kamp i hånden – så når den er vundet hopper de et par pladser frem. De tabte til Rangers hjemme, men har slået Livingstone – så trods det ene nederlag, så er de stadig rigtigt stærke hjemme. Dagens gæster burde de have et godt tag i hjemme på Pittodrie Stadium i Aberdeen.

*

Kilmarnock er kommet lidt tungt fra start og har kun fet 5 point efter de første 6 runder. Kun 1 sejr og det var over Dundee Utd. i seneste runde. Så de har da prøvet at vinde i denne sæson. Men de virker bare ikke som om de rigtigt kan komme i gang.

Nu skal det også siges, at det langt fra er de bedste spillere i Skotland der optræder på Kilmarnock’s hold, da økonomien har det stramt i klubben og de er tæt på at blive sat under administration. Så det er billige spillere de har i truppen, som også får en lille løn. Alt andet lige tiltrækker det ikke de bedste spillere – eller talenter.

Aberdeen – Kilmarnock = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE odds…

To Top