Nyhed

Lørdagens Sikre Premier League valg på BettingNews…

Så er det igen ved at være normale tilstande i de forskellige europæiske ligaer, da flere af dem starter op igen i denne weekend – og så er der snart ved at være fuldt hus. Vi starter med engelske bold fra den bedste række.

Arsenal – Sheffield Utd. = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Arsenal synes at have fundet sig selv igen, efter en længere periode med meget ustabile resultater. Men efter en december hvor der kun blev hentet en sejr, har januar allerede kastet 2 af slagsen af sig og en remis.

Så der er igen pil op af i Arsenal og det var også på tide. For en 10. plads er ikke hvad vi havde forventet af Arsenal. Pt. er der 6 point op til Manchester Utd, som de selv slog for nogle runder siden hjemme. Vi er ret sikre på, at de henter endnu en sejr.

*

Sheffield Utd. startede så godt og har faktisk formået at fastholde et højt bundniveau genne hele sæsonen. De ligger faktisk 4 placeringer og 4 point bedre end dagens hjemmehold. Så selv ved et nederlag vil de holde Arsenal bag sig.

Hjemme spiller de meget alt eller intet, men på udebane er der lidt mere italiensk over dem, da de spiller rigtig meget remis. 6 ud af 11 udekampe har givet det ene point og derfor er de stadig så langt oppe i tabellen endnu. Vi tror ikke på en remis i dag, der til har Arsenal flyttet sig for meget og de spiller trods alt også hjemme.

Arsenal – Sheffield Utd. = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top