Sikre

Lørdagens Sikre Premier League opgør…

Vi starter lørdagen op i den traditionsrige engelske række Premier League, hvor der er ved at tegne sig et billede af hvilke trupper der har været bedst forberedt og klar til denne sæson og hvilke trupper der ikke har niveau eller er i særlig god form. 

Aston Villa – Everton (0-1) = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

Aston Villa er måske ikke kommet elendigt fra start, men der har heller ikke været noget at prale af indtil videre. 4 point efter 4 kampe, efter 1 sejr og en remis. Scoreren hedder 5-7, så der er flere steder på banen at der skal til at rettes op på spillet og formen. Aston Villa spillede remis hjemme mod Brentford og vandt over bundholdet Newcastle. Så Aston Villa har ikke rigtigt været udfordret hjemme på Villa Park indtil videre i denne sæson – ikke som de vil blive det i dag.

På udebane skal vi nok ikke forvente at de får tiltusket sig særlig mange point. Indtil videre er det da også blevet til 0, efter nederlag til både Chelsea og Watford. Der er ikke meldt om skader i truppen, så de burde kunne stille i stærkeste opstilling. Vi tror bare ikke det er nok i dag. Vi er klar over at en remis måske ikke er så langt væk, men så skal Aston Villa også spille over evne.

*

Everton har startet sæsonen ganske glimrende og med kun 1 smutter – remis på 2-2 ude mod Leeds – har de vundet deres kampe. Så de er faktisk før denne runde á point med 3 andre tophold og med en score på 10-4. Så der er ingen tvivl om, at Everton er kommet ind i sæsonen med en super god form og vi kan ikke se hvorfor den skulle forsvinde, u da de ikke skal internationalt i midt ugen. 

Det er især Everton’s offensiv der har fundet den gode form frem fra starten. Everton er gået fra banen og har scoret mindst 2 mål i alle kampene og 3 i 2 af dem. Så der skal et godt og balanceret forsvar til at stå imod i denne periode. Defensiven er måske ikke kommet helt på plads endnu, Men der er kun lukket 2 mål ind i de seneste 3 kampe, så den er også ved at finde sin balance. Vi er ret sikre på, at Everton løber med alle 3 point.

Aston Villa – Everton (0-1) = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top