Sikre

Lørdagens Sikre Premier League kamp på BN…

Så er vi kommet til den sidste weekend i et pr uger, hvor det ellers kommer til at stå på med landskampe og enkelte Cup-kampe. Men heldigvis kan vi nyde turneringskampene lidt endnu. Vi starter op i PL.

West Ham – Fulham = 1 = Odd 1,80
Spillet hvor du ALTID får den Højeste BONUS…

West Ham lagde fornuftigt ud, men er i de seneste 4 kampe løbet ind i hold som Leicester, Liverpool, Manchester City og Tottenham. Alligevel er det lykkedes at skrabe 5 point sammen og det er endda selv om de 3 var på udebane.

Så West Ham har et stærkt hold i denne sæson og nu hvor de sværeste hold er ved at være overstået, ser vi en masse point gå West Hams vej i den kommende periode. Hjemme på det Olympiske Stadion taber de ikke til dagens gæster, som de kun har vundet over siden 2014, i deres indbyrdes møder.

*

Fulham er oprykkere til denne sæson og forskellen på de to niveauer er så småt ved at ramme dagens gæster. Kun 4 point er det blevet til i deres 7 første kampe og scoreren hedder 7-14. De får en meget svær sæson i 2020/2021.

De har fået 1 point ud af de 4 på udebane og det var i den seneste udekamp mod Sheffield Utd. Men de ligner også et mandskab der allerede næsten har givet op, med kun 1 point indtil videre. Dagens hjemmehold har bestemt ikke givet og vinder sikkert dette opgør.

West Ham – Fulham = 1 = Odd 1,80
Spillet hvor du ALTID får den Højeste BONUS…

To Top