Sikre

Lørdagens Sikre Premier League kamp på BN…

Her er der tale om 2 mandskaber der begge kæmper en kamp – men det er ikke den samme type kamp der kæmpes – selv om det for begge mandskaber har store økonomiske fordele, hvis man vinder den kamp man kæmper. For nedrykning koster og en tur i Champions League giver penge på kistebunden.

Chelsea – Fulham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chelsea skal balancere mellem Champions League og den engelske Premier League. I Premier League mødte de i midt ugen Real Madrid og her kender vi jo resultatet. I Premier League ligger de på en 4. plads, som er den nederste af de 4 Champions League placeringer der kæmpes om i Premier League. Så der skal prioriteres en masse og enkelte spillere vil blive slidt mere end andre.

Men Chelsea er inde i en god stime og slog en af sine nærmeste rivaler på udebane i sidste runde, nemlig West Ham. De ligger før denne runde efter med 3 point. Så der er ikke plads til fejltagelser og slet ikke når man medtager, at der kun er 5 runder tilbage. Derfor er vi også ret sikre på, at Chelsea tager alle 3 point mod et mandskab der næsten ikke engang er middelmådigt.

*

Fulham har slet ikke haft styrke til den engelske Premier League i denne sæson. Der er 7 point op til det hold der ligger lige over stregen og med kun 5 runder tilbage, ser det ikke ud som en særlig let opgave. Især ikke når formen hos dem de kæmper for at indhente, har en så meget bedre form, end Fulham selv kan fremvise i denne periode. De seneste 5 kampe har givet 1 point og det betyder, at 4 af dem er tabt.

Siden den overraskende sejr over Liverpool i starten af marts måned, har det været ren nedtur for Fulham. Der har dog været flere af de gode hold som City, Wolves og Arsenal i mellem – og det er jo hold med næsten samme styrke som dagens hjemmehold fra Chelsea. Vi er ret sikre på, at det ender som ved mødet med de andre gode hold – nemlig at Fulham taber endnu en gang.

Chelsea – Fulham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top