Sikre

Lørdagens Sikre Premier League anbefaling…

Premier League blev fløjtet igang sidste weekend, men det var ikke de helt store overraskelser vi kan se tilbage på. Dagens hjemmehold ser ud til at være godt forberedt til sæsonen og har lagt godt fra land.

Arsenal – West Ham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Arsenal vandt Super Cup’en over Liverpool og vandt også den første rundes opgør, som var imod Fulham på udebane. Her tog Arsenal hjem med en sejr på 3-0. Vi er ret overbeviste om, at Arsenal vil være med helt fremme i hele sæsonen, efter nogle år liggende lige efter de bedste.

Hjemme på Emirates Stadium er de et af de bedste hjemmehold og vi har ingen ide om, at med Arsenal’s super gode start, at de skulle sænke niveauet hjemme. Vi ser en sikker sejr og den vil helt sikkert blive på mere end 1 mål.

*

West Ham fik en skidt start på sæsonen med et nederlag til Newcastle på 0-2. Det var faktisk et skuffende mandskab der stillede op i det opgør og nederlaget var fuldt fortjent. West Ham skal have helt andre boller på suppen, hvis de skal få en bare nogenlunde sjov sæson.

Udebane plejer ikke at være det rene helvede for West Ham men i dag står de overfor et hjemmehold der er spurtet ud af starthullerne og holder et højt tempo. Vi tror ikke på West Ham i dag, der til er formen alt for langt væk endnu. De skal få meget mere styr på defensiven, hvis de skal have succes i denne sæsons Premier League.

Arsenal – West Ham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top