Nyhed

Lørdagens Sikre Premier League anbefaling…

I morgen slutter efterårsferien for mange af dem, der har afsat tid til at afholde en sådan. Men fodbolden holder ikke efterårsferie, selv om det er ved at være køligt at sidde på tilskuerpladserne. Englænderne spiller hele vinteren – så for dem er der ikke rigtigt nogen pauser.

Bournemouth – Norwich = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Bournemouth ser igen ud til i denne sæson, at skrue en fornuftig en sammen af slagsen. Starten har måske ikke været prangende, men pengene er heller ikke så store og truppen lidt af det samme. Så skader skal helst undgås.

Efter de første 10. runder er Bournemouth placeret i midten som nr. 10, med 11 point og en score på 13-13. Det e godkendt. Hjemmebanen Vitality Stadium er måske ikke et fort, men de får trods alt de fleste point her. Vi tror endnu engang på en sejr – især med tanke på gæsternes succes på udebane.

*

Norwich har spillet 4 kampe på fremmed græs og tabt dem alle. Scoreren hedder 1-10. De har mødt Liverpool ude og tabte med 1-4. Men de øvrige hold de har mødt har ikke været noget at tale om.

Norwich vil få det svært i denne sæson og her er der heller ikke så mange penge at rutte med. Oprykningen fra Championship ser ud til at blive sværere end først antaget. Vi ser ikke Norwich som en del af Premier League i næste sæson – og heller ikke en kamp hvor de får point i dag.

Bournemouth – Norwich = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

[sg_popup id=34623]

To Top