Nyhed

Lørdagens Sikre Premier League anbefaling…

Mens vi nyder forårets endelige indtræden i den danske natur, tager vi et smut over kanalen og har fundet et opgør i den bedste engelske række, med et alt for højt odds efter redaktionens opfattelse.

Wolverhampton – Brighton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Wolverhampton har haft en super sæson og ligger og kæmper med Leicester om 7. pladsen, som er den bedste placering udenfor de sjove pladser. Men placeringerne i England har også stor værdi, da point pengene er ret hæftige.

Så det er bestemt ikke ligemeget for en klub, om den slutter som nr. 6 eller 7 – ud over æren. Wolves form er helt klart stadig godkendt. Hjemme har de ikke tabt de seneste 8 kampe, hvoraf bl.a hold som Liverpool, Leicester, og 2x Manchester Utd. har smidt point. Det gør de helt klart heller ikke i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Brighton har efterhånden tabt pusten og er faretruende tæt på fiaskoen. De ligger som det sidste hold over stregen, men har dog en margin på 5 point ned til Cardiff, sm ligger lige under.

Brighton forventer nok ikke selv noget fra dette opgør og formen bakker da heller ikke andet end et nederlag igen igen op. Scoreren hedder 32-51 for hele sæsonen og Brighton skal håbe på, at de andre hold under stregen ikke begynder at få for mange point. Brighton taber helt sikkert i dag.

Wolverhampton – Brighton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top