Nyhed

Lørdagens Sikre fra Championship’s Play Offs…

I englands lavere rækker er man begyndt på de kampe der kan sende det dygtigste og heldigste hold en række op til næste sæson. Her er det oprykning fra Championship til landets bedste række Premier League det gælder.

Derby – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Derby virker til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt. Det virkede ellers på et tidspunkt som om det ville glippe, men en god spurt til sidst gjorde det muligt at ende i dette slutspil.

1 nederlag i de seneste 12 kampe vidner om en god og jævn form i den seneste periode. Hjemme har de været overbevisende, med 4 sikre sejre i de seneste 4 af slagsen foran egne fans.

Disse 4 kampe er endt med en score på 15-2, så også mål kanonen virker til at være indstillet og skyder med skarpt. Vi ser dette opgør som en sikker hjemmesejr – men samlet er det svært at sige før dette opgør.

*

Leeds form virker til at gå den modsatte vej. De er faktisk gået en del i stå, efter en ellers rimelig prangende periode tidligere på sæsonen. Men Leeds 4 seneste kampe har kun kastet 1 point af sig.

Om det var fordi de allerede havde kvalificeret sig til Play Offs eller fordi formen er på vej tilbage, kan vi kun gætte på. Men selvfølgelig har motivationen været en smule mindre i de kampe.

Den skal så være tilbage på plads i dette opgør, men dette til trods tror vi at modstanden bliver for stor. Men bliver nederlaget hæderligt, kan det hentes hjemme foran egne fans, inden en evt. finale på Wembley.

Derby – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top