Nyhed

Lørdagens Sikre Play Offs kamp fra Spanien…

I Spanien er der stadig spænding om hvem der skal op og konkurrerer med de bedste fodboldhold i landet, som spiller i La Liga. 4 hold har fået muligheden via kvalspil, at snuppe den sidste plads der er tilbage.

Malaga – La Coruna = 1 = Ods 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Malaga skal ud i det andet opgør i denne Play Offs Semifinale, hvor de efter det første tabte med 2-4. Det kan i første omgang se lidt udfordret ud, men når Malaga spiller hjemme er det nærmest magisk.

I denne sæson har de stort set taget point i alle kampe foran egne fans. De havde dg en svær periode i starten af året, hvor der var flere kampe der endte remis hjemme. Men det har det i den grad fået rettet op på og er rigtig svære at spille mod I Malaga.

*

La Coruna fik som sådan et godt udgangspunkt efter det første opgør og skal nu forsvare sejren. Det kan i sig selv være svært, når de ikke er hjemme og når det er så er i Malaga – så er det op af bakke.

Det betyder ikke, at de ikke kan ende med at gå videre, men vi tror ikke engang de med held, kan hente en remis. Så en sikker hjemmesejr – men om det er nok i den sidste ende for hjemmeholdet vil tiden vise.

Malaga – La Coruna = 1 = Ods 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top