Sikre

Lørdagens Sikre PL valg fra BettingNews…

Denne sæsons overraskelse indtil videre i den bedste engelske række er i redaktionens øjne Aston Villa. For med tanke på sidste sæsons overlevelseskamp der lykkedes med nød og næppe, havde vi ikke forestillet os, at de skulle spille med i den modsatte ende.

Aston Villa – Newcastle = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Aston Villa ligger i midten af række og har 6-8 point op til de sjove pladser. Men Aston Villa har også spillet en del færre kampe end de fleste andre hold i Premier League. Det skyldes Corvid-19 udsatte opgør. Aston Villa har kun spillet 16 opgør, hvor en del andre er helt oppe på 20 runder.

Dette opgør skulle oprindeligt være spillet i runde 11, men vi mener at Aston Villa står bedre i dag, end i den periode. At sætte point til mod Chelsea, Manchester Utd og City er acceptabelt og det har været modstanderne i de 3 seneste kampe. I dag er modstanderne en hel del nemmer at tale med og Aston Villa får endnu en sejr.

*

Newcastle har spillet et par kampe mere, men ligger en del pladser længere nede. Formen er da også helt til hundene og Newcastle skal helt tilbage til 12. december or at finde en sejr. Eller har det heddet 2 gange remis og 5 nederlag – uf voer at man er røget ud i både EFL og FA Cup’en.

Nej det har ikke været nogen god sæson for Newcastle og vi forventer at de graver sig længere og længere ned til nedrykningsstregen, som kun er et par nederlag væk. Det ene af dem kommer i dette opgør er vi helt sikre på, her på BettingNews.

Aston Villa – Newcastle = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top