Nyhed

Lørdagens Sikre opgør fra Eliteserien i Norge…

Denne “Hotte” lørdag er vi trukket nord på og væk fra den afrikanske varme og ACN. I dag er det skandinaviske kampe der er på programmet og vi starter ud med en gammel kending.

Rosenborg – Kristiansund = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Rosenborg er ved at komme op i omdrejninger, selv om de stadig mangler en lille smule på udebane. Hjemme foran egne fans er de stort set sikkerheden selv – og især nu hvor de internationale opgør nærmer sig.

De har smidt en enkelt kamp hjemme foran egne fans i denne sæson, til gengæld tror vi ikke det kommer til at ske igen på nationalt niveau. Gæsterne har aldrig vundet over Rosenborg, hverken hjemme eller ude.

*

Kristiansund starter som regel godt ud, for så at falde sammen gennem turneringen. Og denne sæson er ingen undtagelse. Rigtig god start og nu ser det faktisk ud til, at de er faldet ned i et sort hul.

Vi skal hele 4 kampe tilbage for at finde den seneste sejr. De havde ellers en serie med 8 kampe uden nederlag. Men det virker til at smuldre stille og roligt og i dag møder de et hold der har international snit og form.

Rosenborg – Kristiansund = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top