Nyhed

Lørdagens Sikre opgør fra Allsvenskan i Sverige…

Den danske Superliga starter først op sidst i næste uge, så vi må stadig tage os til takke med kampe fra Skandinavien og slutrunder. Men var da haft ganske godt fat i de skandinaviske rækker – så det er da helt OK.

IFK Göteborg – Sundsvall = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

IFK Göteborg har gjort det meget bedre i denne sæson indtil nu, end vi har set i mange sæsoner. Men de har det med at blive ustabile lige omkring denne periode. Det er som regel hjemmebanen der volder problemer.

Ude har de kun tabt 2 ud af 7 kampe, så det er som forventet. Men hjemme har de faktisk gjort det bedre end vi havde regnet med på redaktionen og har kun smidt en kamp på gulvet.

Selv om de plejer at have problemer med Sundsvall hjemme, så er den nuværende form og fremgang ikke til at tage fejl af. Vi tror på den første sejr i flere sæsoner over gæsterne.

*

Sundsvall ligger og roder på 3. sidste pladsen og har da heller ikke haft nogen særlig god første halvdel af sæsonen. Kun 2 sejre efter 14 kampe er ikke noget at råbe hurra for. De har dog spillet 5 gange remis, hvilket holder dem omkring stregen.

På udebane har de dog stadig deres første sejr til gode. 3 gange remis og 5 nederlag, med en score på 6-13. Alle udekampe mod hold fra den øverste halvdel er tabt sikkert – og det gentager sig i dag.

IFK Göteborg – Sundsvall = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top