Nyhed

Lørdagens Sikre opgør er hentet i Bundesligaen…

Bookmakerne er i gavehumør, når man kan udlægge et så højt odds på en hjemmesejr der stort set er givet på forhånd. Selv om dagens gæster har vist gode takter, så er dagens hjemmehold et klassemandskab når de har form og det har de i denne periode.

Schalke 04 – Paderborn = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Schalke 04 har ikke rigtigt vist det potentiale som holdet egentligt har, men de er dog stadig med i den ende af rækken, hvor der er rigtig meget at spille for. Pt. ligger de på en 6. plads som er den sidste af de attraktive pladser, men der er 3 hold der ligger og slås om de sidste 2 pladser.

Hjemme på Veltins Arena har de været habile, uden at være skræmmende. En enkelt gang har de måttet forlade banen som tabere, men har vundet 5 af de øvrige 9 kampe. Med tanke på gæsternes formåen er dette en kamp hvo Schalke vil vinde og hente 3 vigtige point.

*

Paderborn ligger sidst i Bundesligaen, hvilket egentligt var forventet. Men alligevel fornemt, at de kun har 3 point op til en redning, så hvis heldet er på deres side, kunne det godt blive til endnu en sæson i den bedste tyske række.

Man kan tydeligt se at de er ved at lære at spille i den bedste række og har fået de fleste af deres point i den seneste periode. Men det er selvfølgelig mod de mindre gode hold, for når det er hold fra de øverste lag, så kniber det gevaldigt. Det vil det også gøre i dag.

Schalke 04 – Paderborn = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top