Sikre

Lørdagens Sikre norske anbefaling…

Den norske Eliteserie kører stadig for fuld damp, for de skal nå at have afviklet hele turneringen i indeværende kalenderår – og det bliver snart koldt på de kanter. Dagens gæster må anses som klare favoritter i dagens opgør.

Sandefjord – Molde = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Sandefjord har hentet 10 point efter de første 11 runder og de 7 af dem er hentet hjemme. Så ja de er lidt stærkere på eget græs. Men når man ser hvem det er de har hentet point fra, så bliver det kedelig læsning. For det er fra de 3 mandskaber der ligger under dem.

Da de selv ligger 4. sidst betyder det, at de har tabt til alle de hold de har mødt der ligger over dem på hjemmebanen og dagens gæster er fra toppen af tabellen. Vi ser måske ikke en massakre – men et ulige opgør der lander ud til gæsternes fordel.

*

Molde indtager 2. pladsen og hvis de ikke havde tabt mod det helt suveræne hold Bodø/Glimt, der også har fået maksimum point indtil videre, så havde ligget nr. 1, men også været en kamp foran. Men ingen tvivl om, at Molde er et langt stærkere hold en hjemmeholdet.

På udebane har de 4 sejre, 1 remis og et enkelt nederlag – som bekendt var til topholdet. Vi mener kun der er 3 hold i den norske Eliteserie der kan vinde dem. Rosenborg er langsomme startere i denne sæson og ud over Bodø/Glimt, så mener vi at Molde og bejler til mesterskabet. Sikker sejr kommer der helt sikkert i dag og sikkert også med mere end 1 mål.

Sandefjord – Molde = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top