Sikre

Lørdagens Sikre norske anbefaling på BN…

I Norge er de i fuld gang og skal nå at færdiggøre deres Eliteserie før vinteren trænger sig på. Så de har stort set ikke holdt sommerferie i denne sæson. Vi har fundet dette opgør som vi mener ligger lige til højrebenet.

Vålerenga – Sandefjord = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Vålerenga skuffede en smule på udebane mod Start, hvor de måtte rejse hjem med et nederlag 1-2. Men Start har også sine gode dage hjemme og det var en af dem. I dag skal Vålerenga spille hjemme og så er det nærmest et helt andet mandskab.

Her er man stadig ubesejrede efter de første 6 kampe foran tomme tribuner. Så ingen tvivl om, at blev Vålerenga en smule stærkere på udebane, ville de ikke kun ligge nr. 5, men nok i top 3. I dag ser vi en sikker sejr hjemme på Intility Arena i Oslo.

*

Sandefjord ligger nr. 11 og har været meget ujævne gennem hele sæsonen. Også de er klart bedste hjemme, selv om de ikke er ubesejrede her. Hjemme er 3 kampe allerede tabt. På udebane ser man nogle små lysglimt – men der er langt mellem snapsene.

2 sejre og 5 nederlag hedder det på fremmed græs. Scoreren siger 9-16 – så det er helt klart ikke deres favoritstadion at spille på udebane. Formen virker heller ikke til at være der i denne periode – så vi ser ingen lysglimt fra Sandefjord’s side i dette opgør.

Vålerenga – Sandefjord = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top