Nyhed

Lørdagens Sikre Lokalbrag fra Spanien…

Lokalbrag er ikke i sig selv noget særligt for anden end de hold og byer der er involveret. Men når de 2 mandskaber fra den spanske hovedstad tørner sammen, så tiltrækker det opmærksomhed fra hele verden. Den kamp har da også tiltrukket vores opmærksomhed og det er da også den vi skal se live.

Real Madrid – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

Real Madrid overtog 1. pladsen i La Liga, efter sejren over Levante. Da FC Barcelona kun spillede remis deres opgør, fører Real Madrid med 2 point. Og Real Madrid har netop haft en lang stime af gode kampe og resultater. 

De vandt Super Cup turneringen og det var netop dagens modstandere fra samme by, de slog til sidst i finalen. Den ordinære kamp endte 0-0, så kampen måtte ud i overtid og her blev der heller ikke fundet en vinder. Så det endte med en straffesparkskonkurrence og her trak Real Madrid det længste strå. 

Så det er et selvtillidsfuldt mandskab der går på banen foran egne fans i dagens opgør og her spår vi en sikker sejr til hjemmeholdet. Real Madrid har ikke tabt hjemme i denne sæson, men vundet 7 ud af 10 kampe. I dag kommer den 8. sejr.

*

Atl. Madrid måtte nøjes med remis hjemme mod Leganes og det var lidt af en streg i regningen. Det betød, at Getafe smuttede forbi i tabellen med deres sejr og Atl. Madrid nu er nede på en 5. plads. Den placeringen giver kun adgang til EL og ambitionerne er helt klart CL.

Det er et tæt felt og der er kun 4 point mellem nr. 3 og nr. 7, så et nederlag kan presse Atl. Madrid endnu mere med et nederlag i dagens kamp. Vi mener at sandsynligheden er stor, da formen har fået et hak i den sidste periode.

Selv om modstanderne har været af de bedste i Spanien i Super Cup’en, så tabte man også mod Eibar og som skrevet herover, spillede man remis. Så en uges pause har nok været tiltrængt, men vi mener på redaktionen at det ikke er nok til point.

Real Madrid – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

[sg_popup id=34623]

To Top