Sikre

Lørdagens Sikre League One kamp på BN…

Dagens første opgør er nærmest mellem top og bund. Hjemmeholdet ligger nr. 2 og dagens gæster ligger næstsidst i League One. Så at man kan få et odds på over 1,40 – er en smule overraskende for os på redaktionen – da vi ikke mener at gæsterne har en kinamands chance.

Peterborough – Wigan = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Peterborough er blandt de mest formstærke mandskaber i League One og ser ud til at være en seriøs bejler til en direkte oprykning. De har 2 point ned til nr. 3, der har spillet 2 kampe mere og kun 1 point op til nr. 1, som har spillet samme antal kampe. Hjemme på Weston Homes Stadium har de vist sig som rækkens stærkeste hjemmehold.

Efter 14 kampe kan de se tilbage på kun et nederlag, hvilket ligger helt tilbage til november. 2 gange har de delt point med deres gæster, men de resterende 11 kampe er vundet. Scoren hedder 32-10 på eget græstæppe, så det er næsten et uindtageligt fort de har fået banket op. De vinder helt sikkert i dag.

*

Wigan har det modsatte fortegn i denne sæson og periode. De er et af rækkens 2 mest formsvage mandskaber i denne periode, og Wigan går da også nærmest fra nederlag til nederlag. Kun 1 sejr i de 9 League One der er afviklet i 2021 – og en enkelt remis.

Ind i mellem går det helt galt for dem og de henter nogle uforholdsvise store nederlag. 2 gange har de præsteret at tabe med 0-5 i 2021, men så galt tror vi dog ikke nødvendigvis at det går i dag. Men vi er ret sikre på, at de taber med mere end 1 mål.

Peterborough – Wigan = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top