Sikre

Lørdagens Sikre League One anbefaling…

Vi starter denne lørdag op med kampe fra den 3. bedste liga i England, hvor de som i de fleste andre lande i Europa, holder pause grundet landskampe. Men fra det 3. bedste niveau kan man godt afvikle kampe, da der ikke er så mange landsholds spillere på dette og de underliggende niveauer.

Hull – Gillingham FC = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor IKKE skal bruge NemID…

Hull topper den engelske League One og har ligget der i langt det meste af sæsonen. De har fået point i 27 af deres 37 kampe og de 21 er vundet. Så trods 10 nederlag er de stadig det førende hold. Scoreren er til gengæld helt for sig selv. Ikke færre end 62 mål har de scoret i de første 27 kampe og kun lukket 30 ind.

De har tabt 5 kampe både ude og hjemme, men har vundet 11 af deres 21 kampe på KCOM Stadium. Så de er gode både på eget, men også på fremmed græs. De seneste 6 kampe hjemme på KCOM Stadium har givet 5 sejre og en enkelt remis. Vi tror på endnu en sejr og fastholdelsen af første pladsen.

*

Gillingham FC er faktisk også godt med i kampen om at slutte på en af de sjove placeringer, men ligger 3 placeringer fra dette mål. Der er så kun 2 point op før denne runde, men så har Gillingham spillet 1-2 kampe mere end de overliggende konkurrenter. Så der er stadig et stykke vej op til den gode placering.

Formen er blandt de bedre mandskaber i denne periode. Men deres sejre på udebane, er mod de dårlige hjemmehold eller hold der ikke er inde i god form. Vi er overbeviste om at Hull er en for stor mundfuld og at de formegentligt taber med et par mål.

Hull – Gillingham FC = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor IKKE skal bruge NemID…

To Top