Sikre

Lørdagens Sikre landskamp på BN…

Så skal vi til 2. kamp ud af 3 i denne serie af landskampe, der omhandler kvalifikation til VM i Qatar i 2022. Så der er egentlig ikke så lang tid til, da det allerede er til næste sommer. Vores landshold har bragt sig i en foreløbig gunstig position i gruppen og skal i dette opgør møde et nordatlantisk mandskab de bør vinde over.

Færøerne – Danmark (2-0) = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

Færøerne har sikkert en masse drømme om at nå en slutrunde, når de starter ud i en kvalifikationsturnering, men det er aldrig blevet til bare i nærheden af. Færøerne har ikke som “nabo øen” Island, formået at have succes på den konto endnu. Anderledes er det heller ikke i denne kvalifikationsturnering, hvor de stadig efter 4 runder, kæmper for at hente den første sejr. I denne serie af landskampe, har Færøerne 2 kampe hjemme på Torsvollur i Thorshavn og den første var mod Israel.

Kampen mod Israel endte med meget sikker sejr til israelerne på hele 4-0. Det var tydeligt at se i det opgør, at Færøerne overhovedet ikke har noget at byde ind med og var på halen i hele kampen. Der var israelsk dominans fra start til slut og de scorede 2 mål i hver halvleg. I dag får Færøerne besøg af et langt bedre mandskab og de vil nok være glade, hvis de kan begrænse nederlaget til det samme som det mod Israel. Det bliver helt sikkert ikke en sjov dag på kontoret for øboerne.

*

Danmark ligger rigtig gunstigt i Gruppe F, som de topper efter de første 4 runder. Scoreren er helt upåklagelig og især defensiven er bemærkelsesværdig. Det var det samme vi så under EM i sommers, en balanceret og struktureret defensiv, hvor selv reserverne kendte og udførte opgaverne næsten upåklageligt. I denne serie af kvalifikationskampe, havde Danmark fået afbud fra et par af profilerne fra EM. Nemlig Braithwait og Dolberg. Men der er en mulighed for, at begge er med i aften, efter behandling af lægestaben. Men det ved vi først med sikkerhed 1 time før kampen.

Mod Skotland viste fraværet af disse 2 profiler sig at være uden indflydelse, for Danmark var klart det bedste mandskab i det opgør. Danmark bragte sig hurtigt foran med 2-0 indenfor de første 20 minutter og så var den kamp ligesom afgjort. Det er efterhånden svært at tale om reserver på det danske landshold. For lige meget hvem der sættes på banen, levere de høj klasse. I dette opgør var det Wass og Mæhle der sikrede Danmark en god sejr. I dag får de helt klart mere plads og vi tro på mindst en sejr på 4 mål og Danmark lukker ikke nogen mål ind. Det har de forøvrigt heller ikke gjort i de første 4 kampe og har en score på 16-0. Det er blevet bemærket rundt omkring.

Færøerne – Danmark (2-0) = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

To Top