Nyhed

Lørdagens Sikre Landskamp fra EM Kvalen…

Også denne lørdag indeholder flere kampe fra den igang værende EM Kval og alle lørdagens 3 anbefalinger, er hentet herfra. Vi starter ud med et opgør der efter redaktionens optik er helt klart oplagt.

Kroatien – Wales = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL Bonus som Ny kunde…

Kroatien er stadig udfordret når de er på udebane og måske det har lidt med deres temperament og kultur at gøre. For på udebane tumler de stadig meget rundt, mens de hjemme nærmest ikke viser nogen nåde.

De havde jo også et fantastisk VM sidste sommer, hvor de bl.a sendte England ud i vejen til finalen. Vi er slet ikke i tvivl om, at de hjemme på Stadion Gradski vrt i Osijek, vil hive dagens gæster rundt ved hårrødderne.

*

Wales er et af de britiske hold, der stadig har langt op til toppen af europæisk fodbold, men viser i glimt at de faktisk godt kan spille bold. De er kommet godt fra land ved at vinde deres første opgør over Slovakiet.

Det var hjemme og her er de begyndt at vise tænder oftere end man har set tidligere. På udebane er det lidt af det samme som det plejer. Mod holdene fra niveau 2 og opefter, kan de ikke være med. Kroatien er et niveau 2 hold i redaktionens øjne og vil vinde hjemme i dag.

Kroatien – Wales = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL Bonus som Ny kunde…

To Top