Sikre

Lørdagens Sikre La Liga valg…

Den spanske La Liga er så småt begyndt at ligne sig selv, efter gruppespillene i hhv. CL og EL er færdigspillet. Det har kostet en del kræfter for enkelte af de mere etablerede mandskaber. Dagens gæster er et eksempel på et sådan hold.

Osasuna – Villarreal = 2 = odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Osasuna har ikke spillet internationalt og virker heller ikke helt til at have spillet La Liga. Niveauet er i hvert fald ikke til stede i denne sæson, indtil videre. Derfor ligger Osasuna også sidst med kun 11 point – men de er dog 3 mandskaber der og slå om bundpladsen med dette pointantal.

Formen er elendig og som et af de mandskaber der score færrest mål, så har de det også tungt når man kigger fremad. Da vi ikke ser Osasuna købe vildt ind i næste transfer vindue, må de nok se sig selv som nedrykkere efter sæsonen. Dagens gæster lægger endnu et søm til deres ligkiste i dag.

*

Villareal har spillet med i EL og vandt deres gruppe, med 5 sejre og en enkelt remis. Så her er indsatsen godkendt. Men det har kostet lidt i den hjemlige liga, selv om de er med fremme som nr. 4. Det kan bl.a ses ved at de seneste 4 kampe i La Liga er endt remis – 3x 1-1 og en enkelt 0-0. 

Det skal dog lige med til historien, at begge de nuværende tophold, har været blandt modstanderne – så på den vis er det slet ikke så tosset. I dag er der en noget mere overkommelig opgave og med kun 1 nederlag på udebane indtil videre – er vi sikre på, at Villarreal får point. Vi tror på alle 3.

Osasuna – Villarreal = 2 = odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top