Nyhed

Lørdagens “Sikre” kamp fra Premier League…

Så blev det weekend og lørdag og så er der nærmest et overflødighedshorn af kampe at vælge imellem. Vi starter op i den engelske Premier League, hvor et hårdt prøvet mandskab skal hente sin 2. sejr i træk foran egne fans.

Leicester – Burnley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Superbonus på 122%…

Leicester er hårdt prøvet i denne periode, efter de mistede deres klubejer efter en trakisk helikopter ulykke. Det har selvfølgelig skabt en masse sorg, men det virker også til, at mandskabet nu er endnu mere sammentømret og dedikerede i kampene.

Det viste de i seneste kamp ude mod Cardiff, hvor de faktisk spillede en af sæsonens bedste kampe og dedikerede sejren til deres tidligere ejer – og lovede mange flere. Vi er ikke i tvivl om, at de nok skal holde hvad de lovede i dag, hjemme på King Power Stadium.

*

Burnley har det stramt i denne sæson, uden at være sat helt bag om dansen. Men det er altså et ret broget mandskab de har fået sat sammen,som ikke rigtigt indeholder nogen stjerner eller super spillere. De var tæt på at ende i gruppespillet i EL ,men røg ud i sidste runde til Olympiakos.

Og siden de kampe, har de virket meget nede i sækken. Kun 2 sejre og en remis i de efterfølgende 10 kampe og dermed naturligvis også 7 nederlag. Scoreren på 12-25 taler sit eget tydelige sprog og isoleret på udebane hedder den 6-15. De skal godt nok være heldige i vores optik, hvis de skal få point i dette opgør.

Leicester – Burnley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Superbonus på 122%…

To Top