Nyhed

Lørdagens “Sikre” kamp fra Englands niveau 2…

Niveau 2 i England er Championship, som betegnes som den mest prestigefyldte og dyreste sekunda række der findes indenfor professionel fodbold. I dagens valgte opgør er der flere danskere involveret og de har stor succes lige pt.

Brentford – QPR = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU kan oprette flere konti med flere Bonusser…

Brentford har den danske manager Frank ved rorpinden og efter han overtog i slutningen af 2018, er tingene i den grad vendt til det bedre. Havde de fortsat den forfærdelige stime de havde gang i, var de røget ud af rækken.

Men de ændringer der blev foretaget havde en stor effekt. Effekten er aftaget en smule, men hjemme i London giver de ikke ved dørene og har ikke tabt et opgør i 2019 her. I dag henter de igen alle 3 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

QPR ligger en placering under Brentford med 1 point mindre. Men der er stor forskel på de 2 hold form i denne periode. Selv om PR fik en sjælden sejr i sidste runde, var det hjemme foran egne fans – i dag er de på besøg i hovedstaden.

Her har de ikke gode erfaringer fra og vi skal da også helt tilbage til 203 for, at finde den seneste sejr i London til gæsterne. Vi er ikke i tvivl, de taber endnu gang og så er det 4. gang i streg.

Brentford – QPR = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU kan oprette flere konti med flere Bonusser…

To Top