Nyhed

Lørdagens Sikre julespil på BettingNews…

Vi har fået rigtig gode erfaringer med belgisk fodbold og i dette opgør er der også en dansk manager, der ser ud til at have fået lagt op til succes i denne sæson. Vi tror på succesen – i hvert fald i dagens hjemmekamp.

Gent – Waregem = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Gent med den danske træner Thorup har fået en rigtig god sæson skruet sammen og ligger placeret som nr. 3, som er et godt sted at ligge før rækken deles over som i Danmark. 17 kampe og kun 3 nederlag ligner den samme stabilitet som da han var i FCM.

Hjemme på Ghelamco Arena i Gent har holdet hentet 22 ud af 24 point, så kun en enkelt kamp remis og 7 sejre. Så her kommer man ikke forbi og får noget forærende. Gent er da også sæsonens stærkeste hjemmehold indtil nu. Det vil de også være efter dette opgør, med endnu en hjemmesejr.

*

Waregem ligger lige præcis på den rigtige side af den streg der deler rækken op lidt senere på sæsonen. Med kun 1 point ned til holdet lige efter, er der ikke så meget margin at give af. Men Waregem er i god form i denne periode og selv om det sikkert bliver tæt, skal de nok klare den.

På udebane har Waregem fået 3 sejre og 2 nederlag efter 8 kampe. Så helt uefne er de ikke på fremmed græs. Dog står de i dag overfor lidt af en mundfuld, mod et hold som Gent. Vi tror ikke en hønefis på at de får noget som helst med hjem i dag.

Gent – Waregem = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top