Nyhed

Lørdagens Sikre julespil fra den franske Liguen 1…

Så er vi nået til den sidste weekend og lørdag før juleaften, hvor de flestes samles om træet og familien og mere eller mindre nyder hinandens selskab. De spiller stadig i den bedste franske liga og her er dagens første anbefaling hentet.

Montpellier – Brest = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Julebonus…Montpellier

Montpellier har tabt deres seneste 2 kampe, men det har også været til Lille på udebane og PSG på hjemmebane. 2 kampe som der nok ikke helt var forventet point fra. Men før disse 2 kampe, havde Montpellier ikke tabt i 7 opgør.

Så det er et ganske udemærket hold og hjemme foran egne fans, hvor de kun har tabt 2 kampe indtil videre. Ellers hedder det 6 sejre og en enkelt remis. Dagens gæster er ikke nærheden af hverken Lille eller PSG, så vi er helt sikre på, at Montpellier henter den 7 hjemmesejr i denne sæson.

*

Brest rykkede op i den bedste franske liga til denne sæson og har gjort det tilfredsstillende indtil videre. Efter dette opgør er halvdelen af turneringen afviklet og der er stadig en og margin ned til stregen.

Udebane er dog et svært stadion for Brest. De har vundet 1 enkelt opgør på fremmed græs i sæsonen. Det var i September ude mod Angers. Ellers er det blevet til 5 nederlag og 2 gange remis. Scoreren på 6-14 er også et tydeligt tegn på et hold, der har det rigtigt svært ude.

Montpellier – Brest = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Julebonus…

 

To Top