Nyhed

Lørdagens “Sikre” italienske anbefaling…

Så blev det lørdag og så er der en hel del kampe at vælge imellem. Det gør det på den ene side nemmere, men også mere svært – da man nemt kan blive revet med. Men vi lægger ud i den italienske Serie B.

Benevento – Ascoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

Benevento var i sidste sæson oppe og danse med de bedste hold i Italien, men det blev kun til denne ene sæson. Men selvfølgelig vil de gerne tilbage igen og det ser da heller ikke helt tåbeligt ud. Lige nu ligger de nr. 3, kun 2 point fra topholdet.

De har kun haft en off-dag hjemme, men har ellers 3 sejre og en enkelt remis – ud over det ene nederlag. Ligeledes tilhører de et af de mere scorerende hold, og vi forventer da også en sjr på mindst 2 mål eller flere.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Ascoli ligger og roder midt i tabellen og det skyldes blandt andet, at de er pivelendige på udebane. 4 kampe 1 point og en score å 3-7, kunne være bedre – og det ville også give dem en langt bedre placering i tabellen.

m de overlever Serie B er svært at spå om, men da de trods alt er rimelige gode hjemme, er der stadig håb. For bliver det ikke bedre ude, bliver det en rimelig stram sæson og ingen synes det er sjovt at kæmpe i bunden af en række.

Benevento – Ascoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

To Top