Sikre

Lørdagens Sikre italienske anbefaling…

I dette er opgør handler det om 2 mandskaber der lige præcis ikke kan få bagdelen over på den rigtige side af den sjove streg – nemlig stregen til Europa. Især dagens hjemmehold er tæt på, men bliver så igen slået lidt tilbage.

Lazio – Sampdoria = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

Lazio ligger á point med både Napoli og Atalanta, som også har opnået 40 point for 22 kampe. Lazio havde ellers en rigtig god form og en god serie på 6 sejre på stribe i Serie A. Men i sidste runde stod de overfor Inter, hvor de tabte med 1-3. Så der er stadig et lille stykke op til de bedste i Serie A styrke mæssigt.

Men også point mæssigt mangler Lazio stadig 10 point op til topholdet Inter, som de tabte til. Kan de finde tilbage til den form de havde før mødet med Inter, så er vi ikke i tvivl om, at de henter alle 3 point på deres eget græstæppe. Vi tror de ender i Europa – men ikke hvilken del det ender med – CL eller EL.

*

Sampdoria har faktisk fundet noget frem fem på det seneste og er ikke helt væk fra uligheden for en europæisk placering. Men der er dog et spring på 10 point der skal indhentes i de sidste 17 runder. Det kræver at de får en større styrke på udebane, hvor pointhøsten ikke har været specielt god.

Det er heller ikke det samme som at sige at den har været dårlig men, den skal bare lige være en kende bedre, når hjemmebanen ikke er et uindtageligt fort. Så vi tror ikke at Sampdoria spiller sig til en europæisk placering og heller ikke på, at de får point i dag.

Lazio – Sampdoria = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top