Sikre

Lørdagens “Sikre” italiener på BN…

Vi starter denne julelørdag op med en let forret, efter 3 dage med “Fuldt Hus”, i form af den “Sikre” fra det italienske menukort, hvor der stadig er gang i gryderne og flere spændende kampe er i vente – vi starter dog blødt op i Serie B.

Parma – Cesena = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

Parma virker som om de seriøst vil tilbage i Serie A og ligger me som nr. 2 i denne periode. De har vist langt større stabilitet i denne sæson og vinder langt flere kampe end kampe med pointtab.

Formen har sådan set også kun være opadgående og på det seneste er det kun på udebane de har været udfordret. Hjemme har de sikkert vundet deres seneste 4 kampe med en score på 12-1. Vi tror de fortsætter i dag.

*

Cesena er også rigtig gode hjemme, men er så til gengæld nærmest håbløse ude. Her er det kun blevet til 5 point og en score på 14-25. Så hvis de vil videre op i systemet, må de forbedre sig væsentligt på udebane i forhold hvad de har præsteret indtil nu.

Vi tror på redaktionen dog ikke på, at de har fået ændret noget så radikalt, at de kan drille Parma. Parma vinder endnu en kamp hjemme på Ennio Tardini, endda med flere mål – men vi spiller bare på Parma som vinder.

Parma – Cesena = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

To Top