Sikre

Lørdagens Sikre italiener på BN…

Her er det gæsterne der er mest motiverede op til denne kamp, da de har en Champions League placering at forsvare, som på ingen måde er sikret endnu. Ligeledes er sølvmedaljer heller ikke det værste man kan få, nu hvor mestrene er fundet. Og med et hjemmehold der er “home free” er der nok ikke så meget at skyde med, her med kun 2 runer tilbage.

Genoa – Atalanta (1-0) = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Genoa er placeret som nr. 14, uden fare for en nedrykning. Og de ender sikkert også på den placering eller der omkring. De slog Bologna på udebane i sidste runde og her var det alt for tydeligt at se, at motivation gø en kæmpe forskel. Bologna havde intet at spille for – ud over æren – men den gik de åbenbart ikke så meget p i i det opgør.

Så Genoa sejrede med 2-0 og det var nok til at lukke af for nedryknings spøgelset for denne sæson. Så de 2 sidste runder skal bare overstås, efter en kort, tæt og stresset sæson, med udsatte kampe, Corona restriktioner og ingen tilskuere i en lang periode. Genoa’s spillere vil bare gerne have lov at komme på ferie og løber ingen ekstra meter for noget som helst i dette opgør.

*

Atalanta ligger som nr. 2 og kan ende som sølvmedalje modtagere, hvis de vinder deres 2 sidste kampe. Men 2 nederlag kan også betyde, at Champions League ryger ud af bagdøren og det kun vil være en EL gruppeplads Atalanta kan ende med at opnå. For der er kun 3 point mellem nr. 2 og nr. 5 og det er kun de 4 første der kommer med i Champions League. Så det vil både være et motiveret og koncentreret Atalanta mandskab der går på banen i dag.

På udebane er de blandt de absolut stærkeste i Serie A, med kun 2 nederlag efter 18 udekampe. Vi er fuldstændig overbeviste om, at det 3. ikke kommer i dag, men til gengæld at den 11 udesejr kommer i hus på en sikker og overbevisende måde. Atalanta er igen i denne sæson det mest scorende mandskab med  86 mål efter 36 kampe. På udebane har de scoret 37 af slagsen og i dag vil også score en 2-3 stykker.

Genoa – Atalanta (1-0) = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top