Nyhed

Lørdagens Sikre italiener på BettingNews…

Vi starter op i Serie A i Italien, hvor dagens hjemmehold i denne anbefaling er et af de hold der er i rigtig god form i denne periode. Vi er faktisk lidt forundre over, at man kan få et så højt odds på en hjemmesejr.

Lazio – Bologna = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Lazio har kun tabt 2 kampe i denne sæson og det var helt tilbage i starten af sæsonen. Det ligger helt tilbage til september sidste år, så det har været lidt af en stime de har haft i Lazio.

Lazio har da også bevæget sig op på 2. pladsen, kun 1 point efter Juventus, så de har overtaget Inter’s plads som det hold der kunne udfordre Juventus. Hjemme har Lazio endnu ikke prøvet at tabe i denne sæson, men vundet 20 ud af 13 kampe. Den 11 sejr. kommer i dag.

*

Bologna er faktisk også i rigtig god form og ligger også i toppen af formbarometeret i Serie A. Men der er stadig klasseforskel mellem disse 2 mandskaber, især i betragtning af, at det er på Lazio’s hjemmebane.

Men Bologna kan faktisk godt spille godt ude og måske er det derfor at odds’et er lidt rigeligt højt. Men vi syntes alligevel på redaktionen, at der ikke er tvivl om udfaldet af dette opgør, til trods for Bologna’s gode form.

Lazio – Bologna = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top