Sikre

Lørdagens “Sikre” franskmand på BN…

Nogle vil starte med fransk og andre kan bedste lide det som en afslutning – men på BNs redaktion denne lørdag, bliver dagens “Sikre” en del af forspillet, til flere gode anbefalinger fra vores eksperter.

Efter en fortræffelig start på februar måned, hvor vi har ramt alt hvad vi har anbefalet og vi nu er oppe på 8 “Sikre” i streg, starter vi op i den bedste franske række Ligue 1, med noget vi syntes er lidt af en foræring, ren odds mæssigt. Danmarksrekorden er 12 dage i streg, som også indehaves af BettingNews.

Nice – Toulouse = 1 = Odds 1,85
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Startbonus…

Nice har fået damp under kedlerne igen, efter en noget slatten start på sæsonen. Vi vurderer, at de næsten er oppe på samme niveau, som bragte dem helt op i toppen hvor de endte som nr. 3.

Det er på udebane de stadig lige mangler noget for, at ramme sidste års niveau, men hjemme på Allianz Riviera i Nice, er de igen et absolut stærkt mandskab. Kun 1 nederlag i de seneste 6 liga kampe på Allianz Riviera og det var Lyon der var årsag til det.

Med tanke på den styrke dagens gæster har på udebane, er vi slet ikke i tvivl om udfaldet. Vi er dog godt klar over, at Nice har en del skader i truppen – men det er den bred og kompetent nok til at bære i dette opgør.

*

Toulouse fik en sjælden sejr i ligaen i sidste runde, hjemme mod Troyes, som er elendige på udebane og i en forfærdelig form. Så den sejr kan ikke rigtigt bruges som indikator på, at Toulouse skulle være i fremgang.

På udebane har de vundet 1 kamp, spillet 2 remis og rejst hjem med sænkede hoveder hele 9 gange. Tager man scoren med, så den på 10-24, hvilket giver et snit på ca. 1-2 pr udekamp. Et resultat spil man også kunne overveje.

Vi snupper dog bare spillet på den rene sejr, som vi tror bookmakerne har givet et så høj odds, fordi der er en del skader ipå Nice mandskabet. Men det er en blanding af gode og 2. valgs spillere.

Nice – Toulouse = 1 = Odds 1,85
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Startbonus…

To Top