Sikre

Lørdagens “Sikre” franske spil…

Vi starter denne lørdag op med lidt fransk, og der er tale om fodbold i dette tilfælde. Det er den bedste franske række Ligue 1, hvor sidste års overraskelse stadig ikke er kommet op på den placering de så fornemt fik sidste sæson.

Nice – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Nice er kommet op i omdrejninger og er rykket godt op i den bedste franske række Ligue 1. Man er dog røget ud af pokalen til Monaco, men det kan godt accepteres, da det i ligaen kun er gået fremad.

Her har man ikke tabt siden november, hvor det var Lyon der hentede alle 3 point i deres indbyrdes møde. Men siden da er det stort set kun blevet til sejre. Vi tror på en hjemmesejr til ligaens pt. mest formstærke mandskab i den franske Ligue 1.

*

Amiens er et af ligaen ringeste hold formmæssigt i denne periode og har tabt deres 4 seneste kampe i ligaen. Dagens hjemmehold er mindst lige så stærke som de hold de har tabt til, så det bliver en hård dag på kontoret.

De har fået point i 4 af deres udekampe, men har også tabt 6 ud af 10. Scoren på 5-12 fortæller, at de på udebane har en hel del mangler, med tanke på dagens formstærke hjemmeholds offensiv. Vi ser ikke andet end en sikker hjemmesejr i dette opgør.

Nice – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top