Sikre

Lørdagens “Sikre” franske opgør…

Vi afsluttede fredagen med noget fransk og “Fuldt Hus” og det agter vi også at starte lørdagen op med, da vi jo har ret gode erfaringer med dette lands turnering og andre mundtlige oplevelser af “fransk” karaktér.

Nice – Caen = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats…

Nice skal vinde de 2 sidste kampe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at deltage i EL. De ligger 2 placeringer fra Rennes og 3 point, så det er faktisk muligt.

St. Etienne har 1 point mere, så det er mellem disse 3 hold der kæmpes om den sidste plads. Der kan dog opstå endnu en plads, hvis Marseille skulle ende med at vinde deres EL Finale.

Så derfor er 6. pladsen indirekte også kommet i spil, så Nice har alt mulig grund til at gå ud og præstere. De spiller i dag hjemme på Allianz Riviera og her har de aldrig tabt til gæsterne.

*

Caen kan i teorien ende med at skulle ud i en kval-kamp om overlevelse, men her 2 runder før sæsonen slutter er der dog 3 point ned til fiaskoen. Så en sejr kan gøre den helt store forskel.

Men det skal ikke være på udebane de redder sig, for her har de for længst slået op i banen. 1 point i de seneste 6 udekampe fortæller vel alt og i forvejen har de kun 3 sejre på fremmed græs. Det er næsten en ren foræring og de taber med flere mål, men vi spiller bare på den rene sejr.

Nice – Caen = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats…

To Top