Sikre

Lørdagens Sikre franske anbefaling…

Vi starter denne lidt sommer tunge lørdag op med et spil fra den bedste franske række Ligue 1. Der har ikke været de helt store overraskelser, men enkelte af de mandskaber vi tror kommer til at kæmpe mod PSG om mesterskabet, er kommet lidt stramt fra land. Vi tror dog ikke at dagens 2 mandskaber er blandt de mandskaber der skal kæmpe om titlen.

Facebook har været lidt sarte og har haft siden spærret i 7 dage. Derfor har det ikke været muligt at udlægge ugens Betting anbefalinger på samme medie. Men man kan altid regne med, at dagens anbefalinger som minimum ligger på BettingNews – hver dag, når der er kampe.

Nice – Bordeaux = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Nice er kommet hæderligt fra land og er stadig ubesejrede efter de 3 første kampe. Dog er der lidt tvivl om, hvad seneste rundes kamp skal ende med. Den blev nemlig stoppet grundet en masse ballade på tilskuerpladserne. Og det har ikke været småting det drejede sig om, for der skal trods alt ret meget til, før en kamp bliver standset og derefter helt afbrudt. Det sket med kun 15-18 minutter tilbage af opgøret, og her første Nice med 1-0 over Marseille. Vi er dog lidt i tvivl om, hvordan udfaldet bliver af den kamp eller om de sidste 15-18 minutter skal færdigspilles!

Men Nice ville have været på 7 point, hvis de havde endt som vindere og været placeret som nr. 2-3 stykker. Så Nice kan godt være sin indsats bekendt her i opstarten af den franske Ligue 1. Den første kamp endte remis mod Reims og så var man ligesom varmet op mod Lille, som de på udebane slog med hele 4-0. å i denne fase af turneringen er vi slet ikke i tvivl om, at Nice er langt bedre spillende end dagens modstander og gæster.

*

Bordeaux har gjort det rimeligt skidt. Kun 2 point efter 3 runder var ikke det hverken klub eller fans havde forventet, efter et par dyre indkøb. Men balancen er der ikke på banen og det virker til, at spillerne heller ikke har modet til at gå i offensiven, sådan for alvor. Bordeaux lagde ud med et nederlag til oprykkerne fra Clermont og de 2 efterfølgende kampe mod hhv. Angers og Marseille har kun givet 2 point. Det skal dog siges, at bordeaux fik hul på mål-bylden i de 2 efterfølgende kamp, efter resultaterne 2-2 og 1-1.

Men så skal der også lukkes af bagud og det har de en del udfordringer. kæderne hænger ikke ordentligt sammen og der er alt for meget rum mellem dem. Det har træneren også indrømmet, så vi forventer et lidt mindre offensivt mandskab i dette opgør, som så vil stå tæt. Men det skal hjemmeholdet Nice nok få dirket op og vinde med mindst 1 mål.

Nice – Bordeaux = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top