Nyhed

Lørdagens “Sikre” franske anbefaling på BN…

Den sidste fredag før Juleaften løber af stablen i dag og vi må jo nok konstatere, at der ikke bliver hvid jul i år. Men så har vi heldigvis haft en forrygende december og den fortsætter i dag i den bedste franske række Ligue 1.

Monaco – Guingamp = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Monaco har virkelig været helt til hundende i denne sæson, når man ser på tidligere sæsoners bedrifter og resultater. Der er dog fremgang at spore på holdet og i spillet. Senest vandt man hjemme over Lorient.

Selv om det ikke var overbevisende, så giver en sejr altid noget plus på den konto der omhandler selvtillid og det har der været brug for. Der er dog en held del skader i truppen, hvilket også er en del af forklaringen.

Men hjemme i fyrstendømmet Monaco er de en kende stærkere end ude og vi vurderer, at der kommer endnu 3 point på kontoen. Men det bliver ingen storsejr, men formegentligt med en enkelt pind.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Guingamp ligger sidst i Ligue 1 og det er pladsen lige under Monaco. Men Guingamp har kun opnået 8 efter 17 kampe og halter dermed 5 point efter Monaco.

Det er faktisk på udebane, at de har opnået 5 af deres 8 point, men det er et stykke tid siden og formen er kun gået en vej – nedad. Siden starten af november virker det som, at de gik på juleferie. De når ikke at komme tilbage til dette opgør mod et Monaco mandskab der har meget at bevise.

Monaco – Guingamp = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top