Sikre

Lørdagens Sikre franske anbefaling…

Den franske liga ligner ikke helt sig selv indtil videre – ud over at PSG har lagt sig i spidsen af rækken med maksimum point. Men sidste års mestre Lille har ikke klaret sig meget bedre end de danske mestre Brøndby og ligger og roder i midten af rækken. 

Nice – Brest = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Nice har fået en ganske glimrende start på sæsonen og er indtil videre en del af selskabet helt i toppen af Ligue 1. Nice har efter 7 kampe hentet 13 point og ligger som nr. 4. Men Nice har 1 kamp i hånden i forhold til nr. 1 og 2 og nr. 2 har kun 15 point. Så med en sejr i det udsatte opgør, kan Nice indtage 2. pladsen. Nice har heldigvis ikke været involveret i nogle af de kampe der er blevet stoppet før tid eller hvor der har været invasion af banen.

I dag spilles kampen hjemme på Allianz Riviera og hverken hjemmeholdets eller gæsternes fans er kendte for at være ballademagere, så kampen skal nok blive afviklet i god ro og roden. Nice hører måske ikke til de absolut bedste hjemmehold, men er hæderlige. 3 kampe har givet 5 point, så der er stadig ikke kommet nogen nederlag ind foran egne fans. Vi tror heller ikke at det vil ske i dag, men vi tror at Nice fans vil blive belønnet med en sejr.

*

Brest har det svært og vil få en tung sæson i den bedste franske række. Vi har lidt på fornemmelsen på redaktionen, at Brest ligner et mandskab der tager turen ned. Før dette opgør lå Brest næstsidst i tabellen (nr. 19) med 4 point. Man kan ikke tale om en formnedgang, for der har ikke været nogen form indtil videre. De 4 point er fordelt på 4 gange remis, hvor de 2 er opnået hjemme og 2 er opnået på udebane.

I den første udekamp spillede Brest remis mod Lyon og der blev løftet nogle øjenbryn. Havde Brest noget gemt i posen var der flere der spurgte sig selv om. Men det skulle hurtigt vise sig, at posen var tom og der ikke var noget skjult. De 2 seneste nederlag mod hhv. Nantes på udebane og Metz hjemme, indikerer at styrken slet ikke er der endnu – og vi vurderer at den nok ikke kommer foreløbigt. Sikker udebane nederlag til dagens gæster fra Brest.

Nice – Brest = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top