Nyhed

Lørdagens “Sikre” fra UEFA Nations League…

Til denne lørdag har vi igen valgt at starte med en kamp fra UEFA nye turneringsform UNL, hvor det er vores norske naboer der i dag skal forsøge a få succes.

Norge – Slovenien = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

Norge er faktisk begyndt at spille lidt mere fremadrette fodbold, men det er stadig lidt stereotypt at se, men de har vist fremgang de seneste par år. De vandt over Cypern i deres første kamp, men tabte efterfølgende med 0-1 i Bulgarien.

Men det er alligevel godkendt set fra et norsk synspunkt og dagens gæster er faktisk ringere end Cypern, så det skulle være en mulig og overkommelig opgave, for det norske landshold.

*

Slovenien har tabt begge deres første 2 opgør i UNL med 1-2. Bulgarien var deres første modstandere, men efterfølgende tabte de så også med 1-2 til Cypern. Det fortæller en del om niveauet på holdet.

Faktisk har de kun sejret 1 gang i deres seneste 7 landskampe og det var over naboerne fra Montenegro. Vi kan slet ikke forestille os at Slovenien skulle komme i nærheden af point i dette opgør på Ullevål Stadion i hovedstaden Oslo.

Norge – Slovenien = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

 

 

To Top