Sikre

Lørdagens “Sikre” fra Superligaen…

Vi starter denne lørdag ud med en kamp fra den første forårs runde i den danske Superliga, som starter op igen, med en masse ballade af forskellig slags – som trænerfyringer og konkurstrusler.

FC København – Randers FC = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus på kr. 2.000,-

FC København har allerede spillet en kamp af betydning, nemlig i Landspokalen. Men her gik det som bekendt ikke, da ærkerivalerne fra Brøndby IF vandt med 1-0 i løvens egen hule.

Men formen og spillet var ikke helt ringe endda, man de havde bare ikke det held og den skarphed, som i den sidste ende kunne give dem muligheden for, at ryge videre i den turnering.

Men de har en rigtig god form og er klar til de internationale opgaver der står for døren og derfor vil de naturligvis stille i stærkeste opstilling, så Ståle kan se sit mandskab igennem og se om det er klart til EL. Det går ud over Randers.

*

Randers FC fyrede deres ellers nye træner og i kølvandet sagde sportschefen også op. Så der har været en del røre i andedammen i den sidste periode og det har alt andet lige ikke gavnet hverken truppen eller klubben.

Selv om spillerne skal have fokus på noget andet, så er det svært at ikke lade sig påvirke når der kommer en ny træner. Det kan både være godt og skidt – men det er godt nok en lidt hård tørn, at skulle lægge ud i Parken mod de tidligere mestre.

Vi tror ikke at Randers er lige så klar som københavnerne og vi vurderer, at de taber med mindst 2 mål eller flere og at københavnerne får en god generalprøve, på deres kommende EL kamp på torsdag.

FC København – Randers FC = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus på kr. 2.000,-

To Top