Nyhed

Lørdagens “Sikre” fra Premier League’s Top…

Det er igen weekend og det er igen tid for de store europæiske ligaer, med de store hold. Og et af dem er den ene af mandskaberne i dette opgør, i hvert fald historisk – men det ser ud til at de måske vil omskrive den.

Watford – Liverpool = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første Indskud – 122%

Watford gør det igen i denne sæson glimrende i den bedste engelske række. Lige pt. ligger de på en 7. plads, men det er mere i toppen af midterfeltet end det er med de øverste 5 hold – men stadig godkendt.

Hjemme på Vicarage Road har de kun tabt 2 gange i denne sæsons første 6 kampe, det var til hhv. Manchester United og lidt overraskende til Bournemouth. Men Tottenham er faktisk sendt hjem me et nederlag.

Vi tror ikke helt det samme vil overgå dagens gæster fra Liverpool, da de har en helt anden og noget mere aggressiv spillestil, der ikke vil give hjemmeholdet meget ro til deres opspil. Watford er ikke ringe – men i dag er de bare ikke gode nok.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Liverpool og Klopp kunne godt være på vej til noget stort, set med Liverpool briller. For det er godt nok en krig siden de har vundet noget af betydning sidst. Men han har gjort det før og det ligner noget spændende i denne sæson.

Liverpool har været klar siden start og de har stadig ingen nederlag på kontoen. Kun City kan matche Liverpool, med en sejr mere end dem – så de er stadig med helt fremme.

Vi tror ikke at de sætter point over styr i dette opgør, med deres aggressive pres spil og hurtige omstillinger. Det ligner endnu en sikker sejr.

Watford – Liverpool. = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første Indskud – 122%

To Top