Sikre

Lørdagens “Sikre” fra League Two…

Vi er ude i de sidste runder af de fleste turneringer og i den engelske League Two, er det runde 46 og dermed den den sidste. Og det er her hvor det er alt eller intet for nogle hold og mon ikke det har en indflydelse!

Barnet – Chesterfield = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at lege med…

Barnet skal vinde denne kamp hvis de skal overleve og så skal de håbe på, at holdet over dem ikke får point. Derfor skal dette opgør vindes for enhver pris og med tanke på gæsternes formåen i sæsonen, er chancen bestemt til stede.

Barnet har fået 27 af deres 46 point hjemme og de seneste 3 opgør her er alle vundet. Og da de ligger næstsidst er det alle hold der lå et godt stykke over dem i tabellen – modsat dagens gæster.

*

Chesterfield ligger ubehjælpelig sidst og er sendt ned i glemslen, med kun 38 point, for 10 sejre og 8 gange remis. Scoren på 47-80 fortæller også, at de ikke har haft niveauet eller konceptet til dette 4. bedste niveau i England.

De er på udebane i dette opgør og selvfølgelig kan de drille dagens hjemmehold. Men hvor skulle motivationen komme fra og da det er på udebane, er det ikke stedet at sige farvel til deres fans – for det gjorde de i seneste kamp. Så sæsonen er slut og det ender med et nederlag.

Barnet – Chesterfield = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at lege med…

To Top