Sikre

Lørdagens Sikre fra Englands Championship…

Lørdagens første anbefaling er hentet i Championship, hvor hjemmeholdet ser ud til at være rimelig suveræne indtil videre. Derfor ligger de også klart i spidsen af Championship, endda med en god margin til de næste i rækken. 

Norwich – Barnsley = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Norwich ligner et mandskab der ryger tilbage i Premier League kun efter en sæson i Championship. Dette skyldes blandt andet, at truppen stort set er bevaret og spillerne har niveau til at spille højere. 1 nederlag i de seneste 15 kampe fortæller om et mandskab der er i god form og spillehumør.

Hjemme på Carrow Road har de kun i et enkelt tilfælde måttet gå fra banen som tabere, men det var helt tilbage i oktober sidste år. Siden da har de haft en stabil periode med 6 sejre og 2 gange remis, så Carrow Road er et svært sted at spille for Championship klubberne.

*

Barnsley er egentlig lidt svær at blive klog på. De har et glimrende mandskab og burde ligge langt højere oppe i tabellen i stedet for at ligge som nr. 13. De har det med at falde ud i perioder. Det er dog ikke helt umuligt at komme med i Play Offs, men så skal der snart til at ske noget.

Det er især den defensive del af holdet der ikke fungerer og har det med at falde ud. Til trods for holdets midter placering, så er de blandt de mandskaber der har lukket flest mål ind indtil videre. Især på udebane er de gavmilde og det er her de skal spille i dag. Vi er overbeviste om et sikker sejr til topholdet.

Norwich – Barnsley = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top