Sikre

Lørdagens Sikre fra den engelske Championship…

Selv om der er et lille afbræk i det danske sensommervejr, så kommer det tilbage allerede om nogle dage. Men mens vi venter har vi fundet et spil frem fra den næsbedste engelske række Championship, hvor de skal til at spille runde nr. 6. Der er allerede stor pointforskel på dagens mandskaber trods kun 5 spillede runder.

West Bromwich – Millwall = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får de højeste Odds…

West Bromwich er kommet godt fra land, med kun en lille bommert i premieren, hvor de kun fik en remis (2-2) på udebane mod Bournemouth, som er et af de stærke tophold. De efterfølgende 4 kampe blev alle vundet og West Bromwich har scoret 10 mål i de kampe. Så vi vurderer på redaktionen, at West Bromwich gerne vil et niveau op og har noget at have det i, på denne tid af sæsonen.

West Bromwich har altid været rimelige gode hjemme, men har haft svært ved at få point på udebane. Indtil videre efter 2 af slagsen i denne sæson, ser det område ud til at være væsentligt forbedret. 7 point efter 3 udekampe er vel godkendt og kan de følge det op med samme styrke hjemme, vil de lege med i toppen. I dag ser vi et gæstende mandskab der slet ikke er oppe i samme gear. Sikker sejr til WB i dag.

*

Millwall har fået en noget mere bumpet start på tilværelsen i denne sæson udgave af Champions. Kun 1 sejr og 2 gange remis er det blevet til, efter de første 5 runder. Det er slet ikke godt nok. Men sæson er heldigvis lang endnu og meget kan nå at ændre sig, men det skal også snart til at være. Fordi de vandt sidste rundes kamp hjemme over Blackburn med 2-1, ser vi det ikke som en formstigning.

Det var nemlig på hjemmebanen, hvor de klart henter de fleste point. Selv om vi ikke ser dem som oprykker kandidater, har de faktisk et OK mandskab, men deres koncept på udebane kræver nogle forbedringer. Især på den offensive front, da de ikke virker særlig offensive på udebane og ofte er tæt på at parkere bussen, Men det er de bare ikke gode nok til endnu. I dag bliver det koncept straffet med et nederlag.

West Bromwich – Millwall = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får de højeste Odds…

To Top