Nyhed

Lørdagens “Sikre” fra Championship…

Vi starter denne lørdag op i England, hvor det som overskriften indikerer er den næstbedste række i landet, som vi har brugt til dagens første anbefaling i kategorien den “Sikre”.

Leeds – Rotherham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Leeds har fået en fremragende start på sæsonen med sejre i begge de første runder og dermed 6 point. Men begge kampe er også blevet vundet overbevisende med hhv 3-1 og 4-1, så Leeds er kommet igang.

Hjemme på Elland Road er de historisk stærke og Rotherham har da også tabt med hhv 2 og 3 mål, ved deres 2 seneste besøg på denne hjemmebane. Vi forventer endnu engang at sejren bliver på mere end 1 mål og dermed et sikkert 1-tal.

*

Rotherham er et udpræget hjemmehold og sådan har det været i nogle sæsoner nu. Og det ser ud til i denne sæson at få det samme mønster. Første kamp på udebane med tabt med hele 1-5 til Brentford og efterfølgende vandt man hjemme med 1-0 over Ipswich.

Så vi er ret overbeviste på BNs redaktion, at denne trend fortsætter i denne sæson og da Rotherham skal spille på udebane i dag, mod et formstærkt mandskab – så kan udfaldet kun gå en vej og det er med et nederlag på flere mål til gæsterne.

Leeds – Rotherham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top